Provridning!

 
Wihoo, idag red vi för första gången på ett långt tag.Det var supermysigt och jättekul! Jag vet inte om vi nämnt det förut här, tror faktiskt inte det. Men det är så att vi förhoppningsvis kommer bli medryttare på två islandshästar!
 
Idag var vi alltså och provred efter att ha varit där för någon vecka sedan. Hästarna heter Silfra & Svala och de är båda två ganska små islandshästar, men även fast de var små hade de verkligen fart i sig, wow.  Jag red Svala, hon är kolsvart med tjock fluffig man, jättesöt. Malin red Silfra som är skäck och även hon väldigt gullig. Vi vet ju inte så om hästarna ännu, men förhoppningsvis så får vi chansen att lära känna dem. Det var första gången för oss båda att rida islandshäst, så det var allt lite speciellt. 
 
Det var ganska molnigt och regnet låg i luften hela tiden, men vad gör det. Kul hade vi oavsett. Vi red en runda några gånger och det var jättehärligt, speciellt i galoppen. Vi fick även någon tölt, det kändes ganska ovant men kul såklart! Förhoppningsvis blir det att vi rider många  fler gånger, vi får allt se. 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


Länk till din blogg:


Skriv din kommentar här: