*Kraschad*

Idag har varit en riktigt soffliggardag.. Pyjamas till klockan tre, wihoo. Eller? Hatälskar sånna här dagar. Hatar att känna att man slösar bort en hel dag på ingenting men på samma gång är det ändå skönt att bara skita i allting o bara dega runt hemma.
 
Hade tänkt göra en liten video med Birk men det gick ju sådär.. när jag skulle starta datorn så fuckade den upp sig totalt. Inte mitt fel egentligen, eftersom en viss annan person råkade borra in i en elkabel igår, så all ström försvann och min dator var ju på såklart. Så nu är den sönder och jag hoppas verkligen att alla bilder och annat viktigt är borta..typ alla fenixbilder, Ivö och inte minst lilla Joppe. Åh, vet inte vad jag ska göra om det är borta. :(
 
För övrigt har jag inte gjort något mer idag en fixat på stolarna jag började måla om i somras, om någon kommer ihåg? Antagligen inte. Iaf har jag (och Malin också) klätt in dynorna i nytt tyg så nu är de nästan klara :) Intressant va? 
 
Nu är det sista dagen på 2014. För klockan är faktiskt kvart över tolv när jag sitter och skriver det här. Imorgon bitti bär det av till stallet såhär på nyårsafton ;) Just det! Man säger ju att hästarna blir ett år äldre på nyår? Om man vet när hästen är född kan man ju fira på hästens riktiga födelsedag, men det vet ju inte vi.. så vi får väll ta och göra någon slags knäckebrödstårta eller något, hihi :)
 
Nyår kommer för övrigt firas hemma hos Papps så det kommer inte direkt bli något speciellt alls. Lite tråkigt är det väll. Gillar att fira nyår hos Mormor och Morfar. Men nu har vi ju firat jul där och..ja.. *suck* bara vi med skilda föräldrar vet hur det är.