Hästhelg

Idag var vi hos Birk som vanligt nu på lördagar :) Vädret var peerfekt, sol, varmt (För att vara februari, iaf haha) och bara gött! Vi kom dit vid tolv tiden och gick och hämtade Birk i hagen, lite tråkigt tyckte han allt det var att gå in i stallet. Vara ute o busa i hagen är ju klart mycket roligare. Jag mockade medan Malin tog hand om Birk. 
 
Tidigare har vi bara ridit ut mot revingehed-hållet men idag provade vi en liten annan runda. Den började från grusvägen och red sedan på något slags traktorspår bredvid en skogsdunge, svårt att förklara haha. Vi kom i alla fall ut vid hagarna och där rann en lite bäck, men Birk gick över som ingenting, lite tuff ibland ;)
 
Malin red runt lite på åkern, den är perfekt nu! Inga hårda bucklor och sånt skit som när vi red där i vintras. De gjorde massor av övergångar och annat, tog några galopper över fältet, wiihoo vad han tyckte det var skojsigt! Lite tråkigt är det allt att bara stå och fota/filma haha (helst vill man ju själv sitta på hästryggen), men det går bra det med ;)
 
Sen gick vi ut en runda i skogen också i nån halvtimme, kommer få världens träningsverk i benen, men jag kan ju behöva motionera lite, hehe. Men över lag har dagen varit supermysig och Birk skötte sig super! Imorgon är det min tur att rida, ska tydligen komma "Snöblandat regn" så det är kanske inte roligaste ridvädret precis.. Jaja, jag överlever ;) 
 
Har fler bilder och videor från idag, men de kommer upp senare någon gång.. Om Malin tillåter det :)