Myskväll med mormor

 
Hejsan! Ursäkta den riktigt dåliga uppdateringen, har varken haft tid eller ork att ta tag i det.
Jahapp vad har hänt på senaste? Något lite mindre kul är att vi har bland annar blivit "hästlösa"...  Birk har ju tyvärr flyttat så nu är det fullt sjå att försöka hitta en någon ny ponny/häst att hjälpa till med. Vi har lagt upp annonser på både hästnet och facebook. Några har ju faktiskt kontaktat oss, dock har många av dem varit aningen för långt bort. Just nu har jag  extrem hästabstinen så nu håller jag verkligen tummarna på att vi hittar någon polle väldigt snart.
 
När vi ändå är inne på häst så kan jag ju också berätta att jag antagligen kommer köpa en ny ridhjälm, och shit vad jag har dregglat över den länge! Det är en John Whitaker versionen av Charles Owen wellington classic, väldigt stilren och lite dressyrig enligt mig. Den är just nu på rea på skarahästsport.se, så jag hoppas verkligen att jag hinner beställa den innan den blir slutsåld!   
 
Hur som helst, idag fick vi höstlov och tack gode gud för det verkligen behövligt. Denna fredagen började kanske inte precis på bästa sätt - kemi prov. Kändes dock som om det gick ganska bra ändå, dagen gick annars ganska snabbt så det var ju väldigt skönt. Nu på eftermiddagen kom mormor hit och ska vara här tills imorron, vi var ute och plockade höstlöv och pyntade lite här hemma - mysigt. Nu har vi precis ätit pizza så nu siter jag här i soffan och väntar på att Idol ska börja. Hoppas du också får en mysig kväll 
kram Malin